فراموش نکنید که یبوست را همیشه نمی توان در خانه درمان کرد و برای رفع آن نیاز به نظر متخصص دارید تا ابتدا علت آن پیدا شود و بعد اقدامات درمانی لازم انجام گیرد.
اگر این مشکلات برای چندین هفته ادامه یابد، یبوست مزمن در نظر گرفته میشود. که در این صورت ممکن است فرد در معرض عوارض یبوست مانند بواسیر (هموروئید) قرار گیرد.
باید به خاطر داشته باشیم که هر گونه تغییر در اجابت مزاج را جدی بگیریم و با پزشک خود مشورت کنیم.
آرتروز چیست؟ راه درمان انواع استئوآرتریت + علائم و عوارض آرتریت
در صورت تمایل به شرکت در مسابقه مشخصات خود را وارد کنید:
به طور کلی روغن معدنی تنها برای درمان کوتاه مدت یبوست تجویز میشود و باید از استفاده طولانیمدت آن به دلیل وجود عوارض جانبی خودداری کرد زیرا روغن میتواند ویتامینهای محلول در چربی را از روده جذب کند و در مصارف طولانیمدت ممکن است به کمبود این ویتامینها منجر شده و یا ممکن است جذب برخی از داروها مانند وارفارین (کومادین) و قرصهای ضد بارداری را نیز کاهش دهد.
مقاومت در برابر احساس دفع مدفوع (تعدادی از بیماران مبتلا به هموروئید یا شقاق به علت فرار از درد هنگام اجابت مزاج آن را به تأخیر میاندازند.)
داروسازی دکتر عبیدی با بیش از هفتاد و پنج سال سابقه درخشان، میراثدار کیفیت و نوآوری در صنعت دارویی کشور محسوب میشود. داروسازی دکتر عبیدی با رعایت دقیق همه موارد موثر در کیفیت دارو و ساخت راهکارهای درمانی موثر و مورد نیاز، همواره و در هر شرایطی برای ارتقای سطح سلامتی جامعه در کنار همه ایرانیان بوده و خواهد بود.
سلام من دو هفتس که از دارو های ضد اضطراب و ضد افسردگی استفاده میکنم بخاطر عوارضشون دچار یبوست شدم سی لاکس خوردم ولی جواب چندانی نگرفتم
با سلام واحترام . مدتی هنگام خروج مدفوع خشک بوده به سختی انجام میشه .اگر امکانش هست راهنمایی فرمائید
یبوستهایی که به دلیل کندی حرکت رودهای به وجود آمدهاند نیاز به درمان دارویی جدی و حتی جراحی دارند. در این افراد درمان دارویی را برای دو الی سه ماه با تجویز انواع ملینها و پسیلیوم و شیاف بیزاکودیل امتحان میکنند، اگر درمانهای ارائه شده تأثیرگذار نبود فرد کاندید جراحی میشود.
بهترین راهکار برای درمان درمان یبوست کودک 5 ساله آلرژی در کودکان، پرهیز از مصرف غذاها و یا جلوگیری از برخورد با عواملی است که کودک نسبت به آنها حساسیت دارد. در برخی موارد، پزشک برای کنترل و بهبود علائم، ممکن است از برخی دارو ها استفاده کند، مانند آنتی هیستامین ها، لوسیون ها و کرم ها، دارو های استنشاقی و قرص ها.
وظیفه اصلی روده بزرگ جذب آب از مواد غذایی باقیمانده در هنگام عبور از دستگاه گوارش است. سپس مدفوع (ضایعات) را ایجاد می کند.
مصرف داروهای ضد درد (مانند کدئین و اکسی کدون)، داروهای ضد افسردگی (مانند آمیتریپتیلین و ایمی پرامین) و داروهای ضد تشنج (مانند فنیتوئین و کاربامازپین)